0 100 82 1

Test: Babyliss Easy Curl C20E - Bør håndteres med forsiktighet

Produkt: Krølltang Type: Konisk tang Automatisk avstengning: Ja, 60 min Ledningslengde: Ikke oppgitt Makstemperatur: 200 grader Justerbar temperatur: Ja, i elleve trinn Oppvarmingstid: Ikke oppgitt

Denne krølltangen fra Babyliss beskrives av både testere og kjøpere som en god krølltang som gir gode resultater til en overkommelig pris, men den har andre egenskaper som gjør at den kanskje ikke er helt optimal.

Den finnes bare i én størrelse, 13–25 mm, men dette gjelder også flere andre krølltenger. Det er likevel verdt å merke seg at det finnes konkurrenter som har modeller tilgjengelige i flere størrelser, og som dermed gir forbrukerne større fleksibilitet.

Staven har et titan-keramisk belegg, og temperaturen er justerbar i elleve trinn. Makstemperaturen er 200 grader, men dessverre framgår det ikke av bryteren hvilken temperatur man får på de andre ti trinnene. Tangen har en rød indikatorlampe som slutter å blinke når den har nådd den valgte temperaturen.

Kan være lett å brenne seg på

Easy Curl får høye karakterer fra Fairlady Test House, som blant annet gir den et pluss for at den varmes raskt opp, holder en jevn temperatur og deretter avkjøles relativt raskt. De synes også at sluttresultatet var bra, og at tangen var lett å håndtere. De anbefaler imidlertid at man bruker varmehansker for å være helt sikker på at man ikke brenner seg.

Kundenes omtaler er generelt positive, selv om det finnes enkelte betenkeligheter. For eksempel bemerkes det at ledningen er for kort, og mange opplever at det er fort gjort å brenne seg. Varmehansker medfølger, men disse får kritikk for at de ikke sitter ordentlig godt på.

  • Justerbar temperatur
  • Gode resultater ifølge testere og kjøpere
  • Testere og kjøpere opplever at det er lett å brenne seg
  • Kort ledning
  • Uklar temperaturregulering
82

Disse testene har vi gjennomgått

CoolBlue
Kundrecensioner av Babyliss Easy Curl C20E

Test House
Experttest av Babyliss Easy Curl C20E