Test: Andersson ARC 3.1 - Mobilt klimaanlegg som kan utføre flere forskjellige oppgaver

Produkt: Bærbare klimaanlegg og luftkjølere Kategori: Bærbart klimaanlegg i mellomklassen Romareal: 24 m² Viftehastigheter: 3 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 65 dB Kjølemiddel: R290 Vanntank: Nei Luftfukting: Nei Luftavfukting: Ja Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 71,5 cm Størrelse (Bredde): 44 cm Størrelse (Dybde): 33,5 cm

Andersson ARC 3.1 er ikke det minste bærbare klimaanlegget på markedet, men det mangler heller ikke på funksjoner. Det kan både kjøle, vifte og avfukte et rom, og er egnet for overflater på opptil 24 m², så det er ikke kraftig nok for en hel overetasje, snarere et større soverom. Det finnes et tydelig kontrollpanel på oversiden, og en fjernkontroll følger også med.

For å gjøre det enklere for deg å få til en pen installasjon hjemme følger det med et monteringssett til utblåsingsslangen som kan justeres etter vinduet. Videre er det mulig å stille inn en tidtaker for når enheten skal kjøres, og det finnes også en sovemodus som langsomt øker temperaturen etter at du har gått og lagt deg.

Får jobben gjort, men kanskje litt høylytt

Dette mobile klimaanlegget får både ris og ros av Aftonbladet. Det får høye karakterer for funksjon, med litt mer beskjedne karakterer for bruk og økonomi. Testeren beskriver det som et godt klimaanlegg som holder hva det lover, og som reduserer temperaturen til 17 grader uten problemer.

Det som hovedsakelig trekker ned karakteren på denne enheten ifølge Aftonbladet, er det høye lydnivået. Ifølge produsenten ligger det som høyest på 65 dB, noe Aftonbladets tester mener er i overkant.

  • Justerbart installasjonssett
  • Fjernkontroll
  • Kan avfukte rommet
  • Noe høyt lydnivå
91

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - maj 2019
Experttest av 10 luftkonditioneringar