0 100 83 1

Test: AL-KO SnowLine 46 E - Lett å montere og kjøre

Prisklasse: Budsjett Type: Ett-trinns Arbeidshøyde: 46 cm Arbeidsbredde: 30 cm Drivkilde: Strøm Effekt: 2 kW El-start: Ja Håndtaksvarme: Nei Kastelengde: 10 meter

Denne modellen er utstyrt med elektrisk start og et dødmannsgrep, som betyr at snøfreseren stopper hvis du slipper håndtaket. Veldig praktisk fra et sikkerhetssynspunkt! SnowLine 46E er ett-trinns, som de fleste snøfresere i denne prisklassen.

Arbeidsbredden er god, 46 cm. Arbeidshøyden ligger på 30 cm, noe som ikke er ekstraordinært, men samtidig ikke uvanlig for en snøfreser i denne prisklassen. Snøfreseren kan kaste snøen opptil ti meter unna, noe som burde være mer enn nok for de fleste.

Kan ikke håndtere større mengder snø

Tyske Gartenmagazin har testet denne snøfreseren og er veldig fornøyd med den. De peker blant annet på at den er lett å montere, siden det bare er håndtaket og utkastet som må monteres, som kan gjøres uten verktøy. De mener også at den er intuitiv og lett å kjøre.

Men selv om den fungerer bra, har Gartenmagazin problemer med å håndtere snømengder med dybder større enn 12–15 cm, til tross for den offisielle opplysningen om at 30 cm ikke skal være noe problem. De opplever den som noe støyende.

  • Elektrisk start
  • God kastelengde
  • God arbeidsbredde
  • Ingen håndtaksvarme
83

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - mars 2019
Experttest av AL-KO SnowLine 46 E

Garten Magazin
Experttest av AL-KO SnowLine 46 E