Test: Stiga Combi 44E - Beste ledningsdrevne gressklipper

Dekker mer overflate

Produkt: Gressklippere Kraftkilde: Strømledning Klippeflate: 900 m² Oppsamler: Ja, 50 liter Klippeteknikk: Rotorklipper Motoreffekt: 1,8 kW Klippebredde: 42 cm Maks. klippehøyde: 7,5 cm Antall høydemoduser: 6 stk Lydnivå: 96 db Vekt: 14 kg

Stiga Combi 44 E er en ledningsdrevet gressklipper som håndterer litt mer enn mange konkurrenter. Den har en god klippebredde på 42 cm og en oppsamler på hele 50 liter. Den har en god motoreffekt på 1,8 kW og skal kunne håndtere en klippeflate på opptil 900 m².

Du kan velge å samle gresset i oppsamleren, sende det ut gjennom det bakre utkastet eller la gressklipperen finstrimle gresset og spre det utover plenen, såkalt bioklipping. Hvis du skulle ønske å bruke oppsamleren, har den et lite vindu slik at du kan se når den blir full.

Oppleves som høylytt

Denne gressklipper får 68 av 100 i vurderingen hos Råd & Rön. De vurderer den blant annet som veldig lett å håndtere, blant annet med hensyn til hvor lett det er å justere håndtaket, stille inn klippehøyden og starte gressklipperen. Den får også gode vurderinger for energiforbruket.

De er derimot mindre imponert over lydnivået og opplever Combi 44 E som høylytt. De gir også lavere vurderinger av hvor godt den klipper langt gress, hvordan den håndterer vått gress, og hvor god funksjonen for bioklipping er. Oppsamlerens funksjonalitet får heller ikke noen stående ovasjoner.

Samlet sett blir denne gressklipperen likevel vår testvinner i denne kategorien.

  • God rekkevidde
  • Stor oppsamler
  • God klippebredde
  • Oppleves som høylytt i test
90

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - april 2018
Experttest av 77 gräsklippare