Test: Skeppshult Traditional - Velfungerende svensk håndverk

Produkt: Stekepanner Materiale: Støpejern Diameter: 28 cm Induksjon: Ja Non-stick-belegg: Nei Opphengsøye: Ja Ildfast: Nei

Svenska Skeppshult har en lang historie, og produktene deres produseres fortsatt på et lite tettsted på den svenske landsbygda, og noen av produktene lages til og med for hånd. Traditional-stekepannen har håndslipte kanter og et håndtak i brunbeiset bøk. Bunnen er 5 mm tykk og skålformet for at pannen skal stå stabilt selv ved høy varme.

Pannen fungerer på alle varmekilder og har et naturlig, non-stick-belegg av økologisk rapsolje som påføres på fabrikken, noe som gjør den klar til bruk rett ut av forpakningen. Trehåndtaket gjør dessverre at akkurat denne modellen ikke kan settes i ovnen. Skeppshult gir 25 års garanti på sine produkter.

Populær blant kjøperne

Denne stekepannen får høye karakterer blant kjøperne på Amazon. De roser hvor godt pannen fungerer, og hvor robust den er. Flere trekker frem hvor stor forskjell de mener det er i forhold til en billigere teflonpanne, og at de aldri mer kommer til å bruke noe annet enn en støpejernspanne.

De som ikke bare er positive, synes blant annet at stekepannen er litt for tung, og at varmefordelingen ikke er den beste. Det er heller ikke alle som er helt fortrolige med at bunnen ikke er helt flat.

  • God ytelse
  • Lang garanti
  • Innstekt fra fabrikken
  • Kan ikke settes i ovnen
72

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Skeppshult Traditional