0 100 88 1

Test: Remington HyperFlex Verso XR1400 - Annerledes form for bedre ergonomi

Produkt: Shaver Type: Roterende Batteritid: 45 min Ladetid: 4 timer Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Dette er i høyeste grad en uvanlig utformet barbermaskin. Mens de fleste maskiner har et avlangt håndtak, har Remington HyperFlex Verso XR1400 et format som nærmest minner om en datamus med et barberhode påmontert. Designet er enkelt – det er en på/av-knapp, indikatorer for batteriet og en utfellbar trimmer.

Remington mener at dette er et mer ergonomisk design sammenlignet med andre barbermaskiner, siden man holder den i håndflaten på en mer naturlig måte og bruker en naturlig håndleddbevegelse ved barbering. Hodet er fleksibelt, og skjærehodene tilpasser seg etter ansiktets form. Hele apparatet er svært kompakt, noe som gjør at det tar minimalt med plass i for eksempel håndbagasjen på flyet.

Apparatet er helt vanntett og kan derfor brukes både i dusjen og skylles under springen. Det kan brukes både med og uten barberskum. For reisende er det praktisk at det ikke bare er kompakt, men også har justerbar ladespenning. Batteriet varer i 45 minutter, og apparatet lades opp på 4 timer.

Komfortabel å bruke

Denne barbermaskinen får høye karakterer i en test hos Male Sense Pro. De berømmer den blant annet for at den er behagelig å bruke og for hvor godt det fleksible hodet fungerer. Testeren mener at batterilevetiden er mer enn tilstrekkelig, og han liker også at barbermaskinen er vanntett, da det gjør den enkel å rengjøre.

Testeren synes imidlertid ikke at dette apparatet gir en helt glatt barbering på samme måte som man kan få med for eksempel en barberhøvel. Han mener også at det hadde vært mer praktisk fra et reiseperspektiv hvis det hadde vært mulig å drive Remington HyperFlex Verso XR1400 med vanlige batterier.

  • Komfortabel å holde i
  • Justerbar spenning
  • Kan skylles
  • Barberer ikke helt glatt
88

Disse testene har vi gjennomgått

Male Sense Pro - januari 2018
Experttest av Remington HyperFlex Verso XR1400