Test: Philips Series 9000 S9111 - Dyr flaggskipmodell

Produkt: Shaver Type: Roterende Batteritid: 50 min Ladetid: 1 time Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

9000-serien er Philips` flaggskipserie, og som mange andre Philips-produkter er S9111 et veldig stilig produkt. Den er utformet i svart og grått med en på/av-knapp på håndtaket og et innebygd display som blant annet viser batteriinformasjon og rengjøringsindikator.

Som mange andre barbermaskiner på markedet i dag, kan dette apparatet rengjøres ved å skylle det under springen, og det kan også brukes i dusjen og med barberskum. Det medfølger også en rengjøringsstasjon, som både smører og lader barbermaskinen.

Apparatet har et såkalt V-Track-system som fanger opp skjeggstråene for optimal barbering, og Philips oppgir at det gir 30 % tettere barbering enn tidligere generasjoner av denne barbermaskinen. Hodet er fleksibelt og beveger seg i åtte forskjellige retninger. Hodet kan byttes ut med et medfølgende trimmerhode.

Kvalitetsprodukt med god ytelse

I sin gjennomgang beskriver TechSmart hvilket kvalitetsinntrykk dette apparatet gjør, og at det ikke gir fra seg mer enn en lav summing når det startes. Testeren snakker om hvordan han tidligere har opplevd at andre barbermaskiner har hatt problemer med visse deler av ansiktet hans, men dette er ikke tilfelle med Philips S9111.

Resultatet beskrives som veldig bra, og selv om det tok lengre tid med lengre skjeggstrå, var det ikke noe problem for apparatet. Testeren innrømmer imidlertid at det kan skyldes skjeggveksten hans og anbefaler en runde med trimmeren hvis man har tykkere skjegg.

TechSmart har ikke noe spesielt å bemerke, bortsett fra prisen, som er nokså høy selv for et premiumprodukt.

  • Stilig designet
  • Rengjøringsstasjon
  • Trimmer
  • Dyr
95

Disse testene har vi gjennomgått

Techsmart - mars 2015
Experttest av Philips Series 9000 S9111