0 100 98 1

Test: Philips Series 7000 S7510 - Beste roterende barbermaskin

Stilig og skånsom

Produkt: Shaver Type: Roterende Batteritid: 50 min Ladetid: 1 time Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Denne er ikke blant de billigste barbermaskinene på markedet, men absolutt en av de flotteste. Designet går i gråtoner med en svart bakside på håndtaket, og skjærehodene har en blå ring rundt kanten.

Skjærehodene er fleksible og kan bøyes i fem forskjellige retninger for bedre å følge konturene i ansiktet. Apparatet har såkalte GentlePrecisionPro-blader, som kutter skjeggstrå raskere og mer presist uten å rykke. Bladene har en beskyttende ring med en patentert overflate som er designet for lavest mulig friksjon.

Hodet kan byttes ut med et medfølgende trimmerhode, som har fem forskjellige lengdeinnstillinger. Apparatet kan brukes i dusjen eller med barberskum, og kan fint skylles under springen. Håndtaket har et innebygd display som viser batterinivået i tre trinn.

Blir det helt glatt?

M3 gir i sin gjennomgang av barbermaskiner dette apparatet karakter 7 av 10. De beskriver den som et produkt av høy kvalitet og med pent design. Videre opplever de den som skånsom mot huden, fremfor alt på korte stubber og under våtbarbering.

De gir minus for at de ikke synes resultatet blir helt glatt, noe M3 likevel medgir er tilfellet med de fleste apparatene de har testet. De opplever at apparatet har problemer med lengre skjeggstrå, og de er ikke helt fornøyd med at trimmeren ikke er innebygd.

Funksjonene og resultatene med dette apparatet er likevel såpass bra og står seg så godt i forhold til konkurrentene i denne prisklassen at Philips Series 7000 S7510 blir vår testvinner i denne kategorien.

  • God for sensitiv hud
  • Kan skylles
  • Medfølgende trimmerhode
  • Testere opplever at den ikke barberer helt tett
98

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - juli 2017
Shaver: Test av 10 modeller

M3 - oktober 2017
Experttest av åtta rakapparater och trimmers