0 100 84 1

Test: Philips PQ203 - Oppbevaring medfølger

Produkt: Shaver Type: Reisebarbermaskin Batterilevetid: 60 min Batteritype: AA Trimmer: Nei Våt/tørr bruk: Nei Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Philips PQ203 er utstyrt med et selvslipende, roterende hode som er utformet for å følge konturene i ansiktet og gi en tettest mulig barbering. At hodet er selvslipende betyr at det skal vare i opptil to år.

Apparatet kan ikke rengjøres ved å skylle det under springen, men på den annen side er en liten rengjøringsbørste inkludert. Det følger også med et beskyttende lokk til hodet samt en oppbevaringsveske. Maskinen drives med AA-batterier, som skal holde den i gang opptil en time.

Oppleves kanskje som noe svak

Den gjennomsnittlige kundevurderingen for dette produktet er høy, hele 4,4 av 5. Kjøperne gir blant annet ros for at den barberer godt og for at den har en hendig, kompakt størrelse. Den medfølgende vesken får også pluss i margen, og det samme får apparatets byggekvalitet.

Selv om kundetilfredsheten som nevnt er høy, er det likevel enkelte som kommenterer maskinens ytelse, da de ikke mener den er spesielt kraftig og ikke gjør mer enn en OK jobb. På den annen side medgir flere at man ikke kan forvente seg mer av et reiseapparat, og at den fungerer mer som en reservemaskin.

  • Medfølgende oppbevaringsveske
  • Selvslipende hode
  • Tåler ikke våt bruk
  • Ingen innebygd trimmer
  • Oppleves som ikke veldig kraftig av enkelte kunder
84

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Philips PQ203