0 100 92 1

Test: Oster Versa - Billigere alternativ til et premiumprodukt

Produkt: Blender Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 1,9 liter Inkluderte kanner: 1 Effekt: 1400 watt Omdreininger per minutt: 28 000 Antall knivblader: 6 Antall hastigheter: 10 Pulsfunksjon: Ja

Versa fra amerikanske Oster er en både pen og funksjonell blender. Den er designet i svart med røde innslag og har en kraftig motor på 1400 watt. Det er ti forskjellige hastighetsinnstillinger, og på den høyeste roterer bladene med 28 000 omdreininger per minutt. Det finnes også fire forskjellige programmer: for puls, smoothie, suppe og dipp/røre.

Hastigheten styres med en bryter foran, og programmene velges med knapper. Blenderen har seks knivblader i rustfritt stål. Begeret er solid utformet, hele 1,9 liter, og er laget av BPA-fri kopolyester. Det kan for øvrig vaskes i oppvaskmaskin.

Høy ytelse for pengene

Bloggen Juicing with G har mange gode ting å si om Oster Versa. Testeren konkluderer med at Versa er sammenlignbar med blendere i premiumsjiktet som iblant kan koste det dobbelte. Blenderen klarte de fleste utfordringene i testen på en god måte, selv om den etter testerens mening ikke alltid blandet like jevnt som dyrere konkurrenter.

Dette er også testerens største bekymring med denne modellen, selv om han innrømmer at forskjellen i forhold til et dyrere alternativ trolig er ubetydelig for de fleste. Testeren opplever også at man bør være på vakt for ikke å skade bladene når man bruker den medfølgende mortelstøteren.

  • God effekt
  • Ti hastighetsinnstillinger
  • Fire programmer
  • Noe dyr
92

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - November 2017
Experttest av Oster Versa

Juicing With G - december 2018
Experttest av Oster Versa