Test: Ninja BL450 - Kraftig, men dyr

Produkt: Blender Kategori: Smoothieblender Kapasitet: 0,65 liter Inkluderte kanner: 2 Effekt: 900 watt Omdreininger per minutt: 21 000 Antall knivblader: 6 Antall hastigheter: 1 Pulsfunksjon: Ja

Ninja BL450 er en kompakt, men likevel kapabel maskin for deg som ikke vil at kjøkkenutstyret skal ta opp all plassen på kjøkkenbenken. Den er enkel å bruke, uten forprogrammerte programmer eller justerbar hastighet. Den har imidlertid pulsfunksjon, og motoren har en effekt på solide 900 watt.

Det medfølger to beholdere, en på 0,5 liter og en på 0,65 liter, noe som betyr at bare små mengder kan blandes om gangen. Det inngår også et take-away-lokk til beholderne. Knivenheten er avtakbar og kan som beholderne kjøres i oppvaskmaskin, noe som er et stort pluss. Prisbildet er imidlertid betydelig høyere enn for enkelte konkurrenter.

Ingen automatiske programmer

BL450 får høye karakterer fra Trusted Reviews. Testeren opplever at blenderen er liten nok til å kunne stues unna i skapet, og hun synes også at kannene føles sjenerøse i størrelsen. Hun mener også at den er kraftig for størrelsen, og at den er allsidig.

Imidlertid ønsker testeren at det hadde vært noen form for automatisk program, da denne modellen virker slik at man trykker ned kannen for å kjøre blenderen. Testeren opplever også blenderen som noe høylytt, og hun synes det er synd at det ikke er mulig å blande varme ingredienser.

  • God effekt
  • Pulsfunksjon
  • Maskinvaskbare deler
  • Bare en hastighet
  • Dyr
77

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - november 2016
Experttest av NutriNinja BL450