Test: Magimix 11610 - Beste mellomklasseblender

Markedets mest stillegående blender?

Produkt: Blender Prisklasse: Mellomklasse Kapasitet: 1,8 liter Inkluderte kanner: 1 Effekt: 1200 watt Omdreininger per minutt: 15 000 Antall knivblader: 4 Antall hastigheter: 4 Pulsfunksjon: Ja

Lydnivå er kanskje ikke noe man tenker så mye over når man kjøper en blender; de pleier jo å lage ganske mye lyd generelt sett. Men Magimix 11610 er så stillegående at den har blitt Quiet Mark-sertifisert, en utmerkelse som tildeles produkter som kombinerer høy ytelse med lavere lydnivå enn konkurrentene.

I tillegg til at blenderen har en sjenerøs kanne på 1,8 liter og en såkalt "turbo puls"-funksjon, har den også trinnvis oppstart i stedet for å kjøre med full kraft fra begynnelsen av. Det finnes fire forskjellige programmer – for desserter, isknusing, supper og smoothies. Den har også en kraftig motor på 1200 watt.

God ytelse, men tung kanne

Good Housekeeping Institute gir Magimix 11610 høye vurderinger. Design og brukervennlighet får høye karakterer, så vel som ytelsen. Den beskrives som en allsidig maskin med praktiske programmer, og de synes også at den er veldig stillegående.

Det fremste minuset Good Housekeeping Institute løfter fram, er at kannen ikke er den letteste å håndtere, da den er nokså tung, og at det firkantede håndtaket i lengden ikke er spesielt behagelig å holde. De bemerker også måleskalaen på kannen, som begynner på fire desiliter, noe Good Housekeeping Institute mener gjør det vanskeligere å måle nøyaktig.

Det lave lydnivået og den gode ytelsen gjør den til vår testvinner i denne prisklassen.

  • Veldig stillegående
  • Stor kanne
  • Fire forskjellige programmer
  • Tung kanne
91

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - juli 2014
Experttest av Magimix 11610