Test: Candy CDCP 6/E - Lav pris, men få funksjoner

Produkt: Oppvaskmaskin Kategori: Benkoppvaskmaskin Kapasitet: 6 kuverter Lydnivå: 51 dB Energiklasse: A+ Justerbar overkurv: Nei Lengde (Mål): 44 cm Bredde (Mål): 55 cm Høyde (Mål): 50 cm Vekt: 23 kg Vannforbruk per oppvaskkjøring: 6 liter

Dette er den billigste av benkoppvaskmaskinene vi har sett på, men er dessverre ikke et eksempel på en billigere maskin som kan måle seg med de dyrere konkurrentene.

Kapasiteten på seks kuverter onvolutter er ikke noe spesielt, da dette er standard for benkoppvaskmaskiner. Det samme gjelder energiklassen A+ At kurven ikke er justerbar, er heller ikke uvanlig blant benkoppvaskmaskiner, men det finnes konkurrenter som har den funksjonen, og som derfor fremstår som et bedre alternativ.

Tynt utvalg av programmer

Maskinen har seks forskjellige programmer, herunder et hurtigprogram, men dessverre ikke noe automatisk program og heller ikke noe program for halvfull maskin.

Kundetilfredsheten er relativt høy, selv om enkelte bemerker hvor mye oppvask det faktisk er plass til. og hvor lang tid enkelte av programmene tar. Råd & Rön gir denne maskinen en vurdering på nedre halvdel av skalaen, med særlige kommentarer om vannforbruk, tørking og hvor lett den er å håndtere.

  • Billig
  • Ikke justerbar øvre kurv
  • Ingen automatiske programmer
83

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - februari 2019
Test av 135 diskmaskiner

Netonnet
Kundrecensioner av Candy CDCDP 6/E