Test: Braun Series 5 5030S - Velfungerende produkt i mellomsjiktet

Produkt: Shaver Type: Lineær Batteritid: 45 min Ladetid: 1 time Trimmer: Ja Våt/tørr bruk: Ja Display: Ja Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Series 5 plasserer seg i et mellomsjikt i Brauns meget omfattende produktlinje. Den er ikke like billig som Series 1 og Series 3, men har en mer attraktiv pris enn Series 7 og Series 9. Kanskje er den noe for deg som vil ha et godt produkt, men som ikke er villig til å legge masse penger i en barbermaskin?

Den er utstyrt med en rekke små smarte funksjoner som gjør barberingen til en hyggeligere opplevelse. Den har en funksjon kalt ActiveLift, hvis formål er å løfte opp flate hår slik at bladene kommer til også disse. Bladene på barberhodet kan flyttes i åtte forskjellige retninger for å passe bedre til konturene i ansiktet.

5030S har også en innebygd, utfellbar trimmer, noe som er praktisk siden altfor lange hår kan være for vanskelige for apparatet å klippe. Ladingen gjøres med ledning, og hvis du har det travelt, skal fem minutters lading være nok for én barbering. Apparatet er ellers vanntett og kan skylles av under springen.

Får jobben gjort, men er batterilevetiden tilstrekkelig?

Testerne hos Shaver Heaven er veldig imponert over denne barbermaskinen. De beskriver den som et produkt med en tydelig kvalitetsfølelse som er vel verdt de ekstra kronene i forhold til billigere produkter fra Braun. De forteller at den jobber raskt og ga et veldig glatt resultat på tredagersskjegg.

Videre mener de at dette er en barbermaskin som er bra for sensitiv hud, siden den jobber veldig effektivt og har et hode som er designet for å være skånsomt mot huden. De likte også den innebygde trimmeren og vurderer den som praktisk på reise, da beskyttelse for hodet og en reiseveske medfølger.

Et av få minus Shaver Heaven kommenterer, er batterilevetiden, som lander på 45 minutter. De mener at det er litt lite for en barbermaskin i denne prisklassen, men berømmer samtidig hurtigladingen og at den fullades på bare en time. De hadde imidlertid gjerne sett at displayet kunne vist mer enn bare hvorvidt batteriet trenger lading eller ikke.

  • Barberer godt og effektivt
  • Rask lading
  • Kan skylles under springen
  • Kunne hatt lengre batterilevetid
95

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Juli 2017
Experttest av Braun Series 5 5030S

Shaver Haven
Experttest av Braun Series 5 5030s