0 100 83 1
Produkt: Bluetooth-høyttalere Prisklasse: Budsjett Mikrofon: Ja Vann-/støvtett: Ja Trådløs tilkobling: Bluetoot Rekkevidde: 9 meter AUX-inngang: Nei Batteritid: 6 timer Ladetid: 4 timer Vekt: 0,3 kg

Hvis en Bluetooth-høyttaler også har mikrofon, kan du også bruke den til talestyring, avhengig av telefonens funksjoner. Bose SoundLink Micro støtter for eksempel både Siri og Google Assistant, noe som betyr at du ikke trenger å hente opp telefonen fra lommen hvis du har den koblet til denne høyttaleren.

En annen praktisk funksjon med denne høyttaleren er at den gir taleanvisninger om når tilkoblingen er etablert, og hvilken telefon den er koblet til. Den annonserer også batterinivået når den slås på. Dessverre mangler den AUX-inngangen, så Bluetooth er den eneste måten å koble den til på.

God lyd, men er den ikke litt tung?

Denne høyttaleren får toppkarakter fra Mobil, som gir den hele 9 av 10 i karakter. Testeren er veldig glad i den kompakte størrelsen og mener også at han er positivt overrasket over hvor god lyden er. Han beskriver detaljgjengivelsen som utmerket, og at det bare er på den dypeste basen at høyttaleren viser enkelte mangler lydmessig.

Testeren har egentlig ikke noe å bemerke negativt, men han stusser imidlertid over hvor tung høyttaleren er for sin størrelse og sammenligner den med vekten av to mobiltelefoner. Dette er imidlertid et mer uvesentlig synspunkt, og testeren mener at høyttalerens egenskaper ellers mer enn veier opp for dette.

  • God lyd
  • Talegjengivelse
  • Vanntett
  • Ingen AUX-inngang
  • Oppleves i test som noe tung
83

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Maj 2019
Bluetooth høyttaler: Test av 9 modeller

Mobil - januari 2018
Experttest av Bose SoundLink Micro